Тікав як щур: Активісти випадково перестріли героя Антимайдану та "ХНР" у метро Харкова (відео 16+)

Гнат Кромськой

У Харкові патріоти скандального сепаратиста Гната Кромського, більш відомого як "Топаз". Один з українських активістів зняв на відео розмову з сепаром, зазначають Патріоти України. Чоловік почав розпитувати "Топаза" про події 2014 року, коли сепаратист був одним із ініціаторів створення "Харківської народної республіки". Однак Кромський перелякано відповідав, що нічого не пам'ятає про часи Революції Гідності.

"Ця гн*да активно працювала на проросійський клуб "Оплот" у Харкові, які зі свого боку працювали на Кернеса (Геннадій Кернес – мер Харків). "Топаз" керував харківськими тітушками, яких знаходив спеціально для нападів на активістів Майдану, як у Харкові так і в Києві. 1 березня 2014 року він зі зброєю в руках захоплював ОДА у Харкові", – нагадав активіст про діяння "Топаза".

Також чоловік обурювався, що Кромський так мало відсидів у в'язниці. Він був засуджений до 8 років позбавлення волі, проте вийшов раніше за "законом Савченко".

"Це знаменитий Топаз-під*арас, який вийшов раніше терміну за "законом Савченко". Дуже шкода, що його не можна відпи*дити. Адже він забув усі діяння за 2014 рік. Але тепер він не такий сміливий", – обурювався активіст.

Обережно! На відео присутня нецензурна лексика!

Нагадаємо, що Гнат "Топаз" Кромський у лютому 2014 року "заправляв" у Маріїнському парку Києва у таборі антимайдану. Став широковідомий після випадку побиття проросійського журналіста Сергія Рульова, який кричав: "Топаз, дай команду!".

Потім брав участь у силових захопленнях ХОДА та був активістом харківського антимайдану. Брав безпосередню участь у побиття євромайданівців 1 березня. У відеозверненні просив Путіна ввести російські війська в Україну.


Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...