Тікав від копів, двох навіть поранив: У Харкові чоловік бігав по дахах із залізною трубою (відео)

В суботу, 31 липня, вдень у Московському районі Харкова чоловік бігав з металевою палкою по даху на вулиці Ушакова та кидався на поліцейських, які намагались до нього наблизитися. Двоє поліцейських отримали травми. За словами сусіда, ця людина страждає на шизофренію. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області, передають Патріоти України.

За даними поліції, чоловіка все ж таки затримали. Ним виявився 39-річний харків’янин, який страждає на психічні розлади. Затриманий був доставлений до медустанови.

Наразі на нього відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 ("Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу") ККУ. Харків’янину загрожує за цією статтею до 5 років позбавлення волі.

За словами одного зі знайомих чоловіка, він давно хворіє на шизофренію. Хворий закінчив технікум, поступив в інститут, але так і не отримав диплом через проблеми з психікою. "Він не наркоман. Останнім часом загострення почалося і напади агресії, викликали швидку, а він не захотів їхати в психушку. І понеслася", - сказав Telegram-каналу "ТРУХА Харьков" сусід матері затриманого.


"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...