Тіла загиблих лежали прямо біля під'їзду: У Дрогобичі пролунав потужний вибух (фото)

У Дрогобичі на вулиці Стрийській внаслідок вибуху загинули двоє чоловіків віком 37 та 40 років. Ще одну жінку госпіталізували до лікарні з пораненнями, повідомляють Патріоти України.

Як повідомила прес-служба поліції Львівщини, о 19:05 20 лютого на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що біля під’їзду одного з будинків на вулиці Стрийській у Дрогобичі стався вибух.

«За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група, криміналісти, групи реагування Дрогобицького районного відділу поліції, а також спеціалісти-вибухотехніки, оперативники управління карного розшуку та співробітники інших служб поліції Львівщини на чолі з керівником главку поліції Олександром Шляховським», – йдеться в повідомленні.

Причину вибуху в поліції поки що не повідомляють. За інформацією місцевого видання 03244.com.ua, тіла загиблих виявили біля під'їзду житлового будинку, причиною трагедії міг бути вибуховий пристрій.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство. Правоохоронці встановлюють особу травмованої жінки та всі обставини події.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:31

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart). Його запроваджено після ухвалення парламентом у березн...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...