Тіла знайшли у скрині далеко від дому: На Донеччині за дивних обставин загинули діти

У селі Микільське Волноваського району на Донеччині у суботу, 18 вересня, безвісти зникли двоє дітей – 10-річна дівчинка та 7-річний хлопчик. Їхні батьки звернулися по допомогу до поліції. Правоохоронці обшукували покинуті та нежилі будинки, недобудови, водоймища та лісосмуги, опитували сусідів та місцевих жителів. До пошуків залучили кінологів, автопатрулі, наряди на блокпостах і вокзалах. Тіла неповнолітніх виявили у старій скрині в одному з будинків. Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП в Донецькій області, передають Патріоти України.

На місці події працювали криміналісти, причини смерті маленьких брата та сестри та всі обставини події встановлюються. З'ясувалося, що батьки залишили дітей самих вдома близько 4:30 ранку та поїхали працювати. Коли ж надвечір повернулися, донька та син зникли. О 18:30 повідомлення про подію надійшло до поліцейських.

41-річна мати померлих дітей розповіла, що раніше вони не тікали з дому. Відомо також, що родина перебувала на обліку соціальних служб, бо батьки зловживали алкоголем та неналежно виконували свої обов'язки щодо малечі.

На даний момент в поліції розглядають всі можливі версії щодо загибелі дітей. Справу попередньо кваліфікували за п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Село Микільске Донецької області.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...