"Тільки Бог може щось змінити": Ломаченко закликав молитися про припинення війни в Україні

Колишній чемпіон світу в трьох вагових категоріях Василь Ломаченко відповів на запитання про війну в Україні під час пресконференції напередодні бою з абсолютним чемпіоном світу Девіном Гейні, передають Патріоти України.

Уродженець Білгород-Дністровського знову не наважився згадати, що саме Росія розв'язала повномасштабну війну, влаштувавши геноцид українського народу.

Усе, що спромігся видати Василь, це тезу, що від нього нічого не залежить, і закликав молитися Богу, аби війна швидше закінчилася. "Дивіться, важко щось сказати, тому що ви нічого не можете змінити. Якщо ви щось говорите або робите, то це нічого не змінить. Думаю, тільки Бог може щось змінити. Тому нам потрібно просто молитися і просити його зупинити цю війну", – сказав Ломаченко на пресконференції.

Поєдинок між Ломаченком і Гейні відбудеться в ніч проти 21 травня на арені MGM Grand у Лас-Вегасі. На кону стоятимуть всі пояси легкого дивізіону, які належать американцю.

У своєму останньому бою, у ніч проти 30 жовтня 2022 року, Ломаченко здобув перемогу над американцем Джемейном Ортісом. На рахунку 35-річного Ломаченка 17 перемог (11 – нокаутом) і 2 поразки на професійному ринзі.

У послужному списку 24-річного Гейні 29 перемог (15 – нокаутом) у 29 поєдинках на профірингу.

Напередодні Ломаченко та Гейні влаштували "вогняну" дуель поглядів перед боєм за абсолютне чемпіонство.

Війна наздогнала їх далеко від фронту: Зарізані російським Z-патріотом українці виявились бійцями СВО, котрі проходили реабілітацію у Німеччині після важких поранень

неділя, 28 квітень 2024, 17:43

Хлопці були дуже слабими внаслідок поранень, щоб на рівних відбиватись від кровожерливого рашиста. Убиті росіянином у німецьком містечку Мурнау українці були військовослужбовцями і проходили реабілітацію після поранень. Про це в неділю, 28 квітня, пові...

У Запоріжжі підлітки-акробати зірвались з висоти під час виступу в цирку: Поліція розповіла подробиці

неділя, 28 квітень 2024, 16:15

Правоохоронці встановлюють обставини нещасного випадку в Запорізькому державному цирку. Про це повідомили на сайті Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, передають Патріоти України. Ситуація сталася під час виконання гімнастич...