Тільки дві категорії громадян: У Міноборони розповіли, хто може укласти контракт із ЗСУ на один рік

Укласти контракт на військову службу в ЗСУ строком на 1 рік мають право тільки деякі добровольці. Про це повідомив в ефірі "1+1" речник Міноборони Дмитро Лазуткін, передають Патріоти України.

"Це стосується двох категорій людей. Осіб, які мають вік від 18 до 25 років, окрім осіб, які належать до офіцерського складу, а також осіб, які мають медичну або психологічну освіту. Вони можуть дійсно укласти контракт на один рік", - пояснив він.

Раніше народний депутат Федір Веніславський в ефірі Times of Ukraine стверджував, що доброволець має право укласти контракт на один рік, а після закінчення цього терміну його не подовжувати. Однак, він не уточнив, яких саме категорій військовозобов’язаних таке право стосується.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...