Тільки кілька днів тому одружився з вагітною коханою: Під Києвом загинув український воїн

Внаслідок ворожого обстрілу під Києвом загинув український боєць та громадський активіст Сергій Машовець. Про це повідомив журналіст Андрій Дубчак, передають Патріоти України.

«Сергій Машовець. Перше фото — 13 березня у районі дороги на Горенку. Ми випадково лишилися разом на пів години, бо не було місця в машині, і командир Крук лишив його та мене чекати їхнього повернення на дорозі. Він по-дитячому радів і показував мені обручку. Одружився за день до того (12-го), бо вагітна кохана ну ні в яку не хотіла їхати в Італію без розпису. Вони й одружилися.14-го (наступного дня після фото) він загинув від артобстрілу на цій же дорозі разом з командиром Круком та двома журналістами з команди FOX news (у той же день я випадково допоміг знайти третього, якому вибухом відірвало ногу).

Сьогодні зранку (19-го), я абсолютно випадково потрапив і на прощання з Круком на Байковому цвинтарі. А пообіді, так само випадково, на прощання з Сергієм на Лук'янівському військовому", — розповів на своїй сторінці у Facebook Андрій Дубчак.

Що сталось із другим поліцейським, пораненим під час нападу у Вінницькій області

субота, 20 квітень 2024, 15:20

Вночі 20 квітня двоє зловмисників на Вінничині убили 20-річного поліцейського Максима Зарецького. Другим постраждалим правоохоронцем виявився капітан Максим Шарапанський. Про це повідомляє видання "Суспільне Вінниця", передають Патріоти України. За поп...

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...