"Тільки одного жмурика знайшли, решта згоріли": На Харківщині ЗСУ зустріли окупантів "салютами"

У Харківській області ЗСУ продовжують "кошмарити" окупантів. Вони влаштували засідку і зустріли їх "салютами". Про це повідомляє Міноборони України, передають Патріоти України.

У Харкоівській області Збройні сили України стримують атаки рашистів та дають їм гідну відсіч, а також знищують їхні колони техніки.

"ЗСУ продовжують руйнувати плани російських загарбників на Харківщині. Будь-які спроби ворога провести бойову операцію закінчуються поразкою", - повідомляє Міністерство оборони України.

Так днями, ЗСУ знищили десятки окупантів. "Ми зайняли оборону та чекали рашистів 3 – 4 години. Дочекалися та зустріли – з "салютами". Тільки одного "жмурика" знайшли, решта згоріли», – розповів боєць ЗСУ Сергій.

"Хохлом називали часто": Легенда львівських Карпат" розповів про період кар'єри в Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 14:30

Колишній гравець збірної України та львівських "Карпат" Ігор Худоб'як розповів про період своєї кар'єри у Росії, передають Патріоти України. "Звичайно, не хотілося їхати зі Львова, але склалася така ситуація в "Карпатах". Тоді у 2013 році всіх футболіс...

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...