"Тільки раз скасувала концерт": Директор Софії Ротару прокоментував цькування співачки у Росії

Менеджер артистки спростував інформацію про те, що вона повертається до Росії заради заробітків.

Софія Ротару. Фото: соцмережі.

Цькування співачки Софії Ротару через повернення в Росію пояснюється замовленням проти неї. Про це директор артистки Сергій Лавров розповів порталу Ura.ru, передають Патріоти України.

Він нагадав, що співачка тільки один раз відмовилася від участі в російському концерті. «І то тільки тому, що в Україні було оголошено військовий стан, і чоловікам було заборонено виїзд з країни», – розповів директор, пояснивши, що в команді Ротару працюють і чоловіки.

Крім того, менеджер артистки спростував інформацію про те, що вона повертається до Росії заради заробітків. За його словами, концерт «Пісня року» – безкоштовний захід, а комерційні виступи співачка влаштовує дуже рідко.

Раніше глава соціального комітету Ради Федерації Валерій Рязанський закликав росіян не ходити на концерти Ротару. У свою чергу, продюсер Йосип Пригожин назвав співачку «заручницею політичних обставин», а її повернення пояснив тим, що вона не хоче «прощатися з активним життям».

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...