"Тільки разом зі стічними водами": Бородай заявив, що мріє пройти з колонами Києвом (відео)

Терорист Олександр Бородай заявив, що мріє захопити Київ

Ексватажок терористів "ДНР" Олександр Бородай заявив, що мріє пройтися з колонами російських окупантів Києвом і зокрема головною вулицею столиці України Хрещатиком. Своїми роздумами окупант поділився в ефірі одного з пропагандистських каналів, зазначивши, що не хотів би помирати, не втіливши свої плани в життя, передають Патріоти України.

"Якщо говорити про політичне майбутнє, то, звичайно, я про дещо мрію. Звичайно, я мрію про те, щоб не просто Донбас став би частиною Російської Федерації. Я хочу увійти разом з колонами наших "добровольців", не має значення чи на чолі, просто з колонами наших "добровольців" увійти в Київ і пройти Хрещатиком. Дорогу здолає той, хто йде", – заявив з посмішкою Бородай.

"Я не можу сказати, що я боюся, але я б не хотів померти, залишивши деякі справи незавершеними. Але мені здається, я сподіваюся, що зумію завершити їх", – додав терорист, зазначивши, що мова йде не тільки про його політичну кар'єру.

На зухвалі висловлювання окупанта відреагував на своєму Telegram-каналі офіцер ЗСУ, полковник Анатолій Штефан (Штірліц). Він із сарказмом зазначив, що подібним планам окупантів не судилося збутися. Адже жодному терористові не вдасться зробити це живим. "Ще один мрійник увійти до Києва. Тільки разом зі стічними водами", – написав захисник.

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...