Тільки він один: Український футболіст вийшов на матч "Мінай" - "Шахтар" без нашивки "Слава Україні" (фото)

Нападник Євген Селезньов виявився єдиним футболістом в поєдинку 6-го туру УПЛ між "Мінаєм" і "Шахтарем", який вийшов на поле у футболці без нашивки Української асоціації футболу з текстом "Слава Україні! Героям слава!". Відсутність обов'язкової нашивки на екіпіровці форварда було чітко видно в телевізійній трансляції на телеканалі "Футбол 1", передають Патріоти України.

При цьому виключений варіант, при якому нашивка могла відклеїтися від форми під час гри, так як на фото команди з Закарпатської області перед матчем емблема вже була відсутня на футболці Селезньова, тоді як на екіпіровці інших гравців клубу вона була.

Нашивка також була присутня на футболках всіх гравців "Шахтаря". З чим пов'язаний вихід Селезньова на матч УПЛ без обов'язкової нашивки, неясно. У попередніх поєдинках національного чемпіонату емблема була присутня на грудях нападника.

Селезньов є уродженцем Макіївки Донецької області. У його кар'єрі був виступ в чемпіонаті Росії у складі краснодарської "Кубані" після окупації Москвою Криму і початку бойових дій на Донбасі. Свій трансфер футболіст пояснював необхідністю "годувати сім'ю", після чого в колах футбольних уболівальників до нього приклеїлося прізвисько "Годувальник".

Після повернення в Україну Селезньов зізнавався, що його перехід в "Кубань" був помилкою. "На той момент я неправильно розставив пріоритети. Що мною керувало? Напевно, те, що син росте, що в Донецьку все залишилося", - заявляв футболіст.

На поточний момент Селезньов ніяк не прокоментував інцидент з нашивкою. Останній запис в його Instagram-акаунті присвячений Дню шахтаря, який відзначається в Україні в останню неділю серпня. "Я сам був в забої і бачив своїми очима, яка це важка праця! Для мене це особливий день!" - написав нападник.

Зворотній потік? ДПСУ затримала "мандрівників" в гідрокостюмах, які нелегально повертались до України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:28

Прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону, які намагались повернутись до України через брак роботи у Німеччині, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Державної прикордонної служби (ДПСУ). "Двох чоло...

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...