Тільки жінки та діти: Українських чоловіків більше не чекають у притулку для біженців у Нідерландах

Українським чоловікам більше не раді у головному пункті прийому біженців у Нідерландах. Йдеться про Jaarbeurs Hall 5 в Амстердамі. Ще з лютого цей притулок частково відмовляв у притулку певним категоріям українців. А зараз відмовляє у наданні тимчасового житла одиноким чоловікам та парам без дітей. Основна мотивація – це брак місць для розташування. Про це пише місцева газета NRC, передають Патріоти України.

Жінкам, сім'ям з неповнолітніми дітьми та «вразливим верствам населення», як і раніше, дозволено в'їзд – а от «чи вразливий хтось, вирішується на стійці реєстрації», пише видання.

Незрозуміло, чи відкриється і коли пункт реєстрації для всіх українських біженців в Утрехті. До слова, Нідерланди прийняли майже 110 тис. українських біженців.

Колишній абсолютний чемпіон Леннокс Льюїс прокоментував перемогу Усика

неділя, 19 травень 2024, 23:55

Колишній абсолютний чемпіон Леннокс Льюїс привітав Олександра Усика з перемогою над Тайсоном Ф’юрі. Відповідний текст він написав у соцмережі Х, передають Патріоти України. «Сьогодні ввечері ми стали свідками приголомшливого бою і твору історії. Я ради...

Оце так: Відому тенісистку звинувачують у крадіжці меблів і килимів з орендованої вілли

неділя, 19 травень 2024, 23:01

Колишню італійську тенісистку Камілу Джорджі, яка завершила кар'єру в травні цього року, звинувачують у крадіжці меблів і килимів з орендованої вілли у Флоренції. Про це повідомляє Corriere della Sera, передають Патріоти України. За інформацією видання...