"Тіло дівчини розірвало навпіл": Спливли деталі потрійної ДТП, в якій загинула 23-річна вінничанка - трощу влаштував 15-річний мажор

У Вінниці, по вулиці Юзвинській, 14 липня сталася ДТП за участю трьох автівок. Одна людина загинула, троє травмувались, серед них дитина. Про це повідомили у пресслужбі ГУ Нацполіції у Вінницькій області. Розповідаємо про аварію і все, що відомо на сьогодні, передають Патріоти України.

Загибла, троє травмованих і 15-річний керманич

У недільний вечір на перемичці зіткнулися три легковики: Audi, BMW та Mercedes. Рятувальники за допомогою спецінструменту автомобіля Mercedes деблокували без ознак життя 23-річну водійку та ще двох пасажирів, серед яких був 11-річний хлопець

Ще одного чоловіка, водія BMW, з понівеченого авто теж діставали за допомогою гідравлічного інструменту, повідомили на Facebook-сторінці ГУ ДСНС у Вінницькій області.

Слідством встановлено, що за кермом Audi перебував 15-річний син власниці автомобіля — 37-річної жительки Хмельницького. Попередньо відомо, що, виїжджаючи з другорядної дороги, підліток зіткнувся з автомобілем BMW під керуванням 45-річного місцевого жителя.

Після зіткнення його легковик виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з зустрічним транспортним засобом Mercedes, яким керувала 23-річна вінничанка. Внаслідок ДТП водійка автомобіля Mercedes загинула на місці пригоди. Її пасажирів, 31-річну жінку та 11-річного хлопця, а також керманича автомобіля BMW госпіталізували.

Поверталися з відпочинку у Могилівці

Тетяна Данилевич

Загибла водійка Mercedes — Тетяна Данилевич. ЇЇ постраждалі пасажири — це старша сестра Сніжана і племінник Нікіта. Жінка нині проходить лікування в реанімації вінницької лікарні, її стан задовільний. Хлопчик з політравмами знаходиться в Вінницькій дитячій обласній лікарні. Він був у комі, проте сьогодні прийшов до тями. За словами медиків, його стан важкий, проте з позитивною динамікою. Батька у хлопчика немає, він загинув у зоні АТО.

Тетяна з сестрою Сніжаною і племінником Нікітою

За словами друзів загиблої Тетяни, вона була доброю і світлою людиною. У дівчини нещодавно налагодилося особисте життя, з'явився коханий, з яким вона рік зустрічалася, мріяла про дітей і власну родину. 22 липня їй мало виповнитися 24 роки. Саме в цей день коханий Тетяни планував познайомити її зі своєю мамою, оскільки мав намір одружитися. Не судилося — вінничанка загинула на місці ДТП, її тіло від удару розірвало навпіл.

Тетяна з подругою Владою

Подруга і кума загиблої Владислава Цурик звернулися в редакцію «20 хвилин», аби надати розголосу події. Рідні та друзі бояться, аби справу не зам'яли, адже ймовірним винуватцем ДТП вони вважають саме неповнолітнього керманича Audi. За їх словами, автівку хлопцеві вже не вперше дає у користування його мама і він не вперше чинить ДТП.

— Коли сталася аварія, цей хлопчик хотів утекти з місця події, проте його затримали свідки, — розповідає Владислава. — В квітні цього року його мама притягалася до відповідальності, оскільки цей малолітній водій їздив за кермом, але іншої машини.

Тетяна з коханим

Після ДТП з невідомого акаунту Владиславі та її рідним невідомі почали писати повідомлення, в яких йдеться про те, що винні в аварії загибла Тетяна та водій BMW, які їхали на великій швидкості.

— Написали, що Таня винна, оскільки летіла на швидкості,— каже дівчина — Ми знаємо Таню і її автівку, вона по трасі максимум 90 км/год їде. Очевидно, що винен малолітній хлопець. Дізналися, що мама цього 15-річного водія родом з Хмельницького, займається бізнесом, мешкає біля перемички. За словами знайомих з поліції, вона вже намагалася відкупитися, але слідчий гроші не взяв. Ми хочемо надати розголосу справі, щоб був покараний той, хто в цій аварії винний, бо вона жахлива: Сніжана і син Нікіта лежать у лікарнях із важкими травмами. У малого поламані ноги і ключиця, гематома у голові, у його мами переломи тазу, ребер, видалили селезінку. Таню взагалі діставали по частинам з машини...

Наступного після ДТП дня Тані мало виповнитися 24 роки

Усі обставини та причини автопригоди встановлюються у рамках кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

— На сьогодні ще немає доведеної провини будь-кого з учасників руху, а йдеться про трьох водіїв, — кажуть у пресслужбі поліції Вінниччини.— Неповнолітній не мав права сідати за кермо — це субʼєкт ДТП. Мати допустила його до кермування авто — це відповідальність за статтею 287, яка буде відкрита лише після проведення експертизи. За нашою інформацією, неповнолітній водій до цього часу на території Вінниччини не чинив ДТП, можливо у сусідніх областях — інформацію перевіряємо. Тривають слідчі дії, далі прийматимуться процесуальні рішення.

Журналісти «20 хвилин» стежитимуть за перебігом справи з потрійною ДТП та інформуватимуть читачів.

Джерело: 20 хвилин

З таксі Bolt на київських вулицях гримів російський шансон, а водій доводив обуреній пасажирці, що Крим ніколи не належав Україні

вівторок, 23 липень 2024, 19:15

Судячи по кількості скандалів, при прийомі на роботу перевізникам пасажирів давно час влаштовувати іспит на патріотизм. Про черговий інцидент з рашистом-таксистом у Києві повідомляє пасажирка Галина Сернівка, зазначають Патріоти України. . Під час пої...

Страшна трагедія! Мати забула зачинити вікно: У Луцьку з вікна випали двоє дітей

вівторок, 23 липень 2024, 18:49

В одному із житлових районів Луцька з вікна другого поверху випали двоє малолітніх дітей. 5-річна дівчинка та 3-річний хлопчик наразі перебувають у лікарні Про це повідомили у поліції Волинської області, передають Патріоти України. Деталі інциденту. Н...