Тіло небіжчика викинула в канал: На Одещині жінка вбила знайомого (фото)

В Ізмаїльському районі Одеської області жінка вдарила знайомого каменем по голові, А коли зрозуміла, що той помер, кинула тіло у канал. Небіжчика виявили місцеві жителі. Про це 14 жовтня, повідомляє пресслужба поліції Одеської області, передають Патріоти України.

Невдовзі поліцейські встановили і обставини злочину. Так, сварка між вбитим та правопорушницею сталася у неї на дачі під час розпивання алкогольних напоїв. Жінка вдарила 36-річного чоловіка каменем по голові, спричинивши несумісні з життям ушкодження. А коли зрозуміла, що той помер, кинула тіло у канал, який знаходився неподалік, аби приховати злочин.

З місця події правоохоронці вилучили знаряддя вбивства та інші речові докази, а жінці оголосили підозру за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком на 15 років. Нині за фактом умисного вбивства триває досудове розслідування.

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...