Тіло шукали кілька днів: Під Москвою жінка з "ЛНР" викинула доньку з вікна

У підмосковній Балашисі 39-річна жителька окупованої території Луганської області Наталія Стрижак стрибнула з вікна багатоповерхівки. При цьому її дитина таємничо зникла. Тіло знайшли лише за кілька днів, інформують Патріоти України.

Як повідомляють російські Телеграм-канали, жінка розбилася на смерть, тіло виявили вранці. Пізніше з'ясувалося, що жінка мешкала разом із 4-річною донькою Поліною, але поліцейські її у квартирі не виявили. На камерах відеоспостереження видно, що мати з дитиною заходила до під'їзду і більше не виходила з дому.

До пошуків дитини залучили кінологів, волонтерів, оглянуто будинки, каналізаційні колектори та берег річки, допитано сусідів та родичів, але тіло дитини знайшли лише за кілька днів на піддашку тієї ж багатоповерхівки. Як виявилося, мати викинула дівчинку з вікна, а потім стрибнула сама.

Відомо, що рік тому Наталія евакуювалася з дочкою із Луганська. Жінка нібито страждала від посттравматичного стресового розладу. За словами родичів, останніми днями стан загострився.

Народний електромобіль по-китайськи: Geely виводить на ринок новинку ціною у $6800 з досить пристойними параметрами (фотофакти)

середа, 8 травень 2024, 3:25

Створено електромобіль Geely Panda Go Kart Edition. Модель презентують 9 травня. Її вартість 6 800 доларів. Про це повідомляє CarNewsChina. . Авто позиціонують, як карт для міста. Воно має агресивніші бампери, обвіс та антикрило на даху та оригінальні...

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...