Тіло в мішку та скривавлена коса: Під Львовом сталося загадкове вбивство

37-річну жительку села Стрийського району знайшли зашитою в мішку.

В одному з сіл Стрийського району Львівської області було виявлено тіла місцевих жителів: чоловіка і жінки, яка до цього вже два тижні як вважалася зниклою. Про це повідомляє відділ комунікації поліції області, передають Патріоти України.

31 серпня до поліції надійшло повідомлення про те, що в будинку, який належить 58-річному місцевому жителю було виявлено тіло людини без ознак життя, зашите в мішок.

Поліцейські встановили особу загиблої - нею виявилася 37-річна жителька села, яку до цього розшукували вже два тижні. Крім того, в траві поряд з будинком правоохоронці виявили тіло господаря будинку, також без ознак життя і з різаною раною шиї. Поруч з тілом лежала коса зі слідами крові. Як припускають в поліції - чоловік наклав на себе руки.

За фактом смерті жінки відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України, за фактом смерті чоловіка - по ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України з позначкою "самогубство". Тіла направлено на судово-медичну експертизу, поліцейські встановлюють обставини події. Проводяться досудові розслідування.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...