Тіло встигло навіть почорніти: На Дніпропетровщині жінка 10 днів жила у квартирі із трупом матері

У Кам'янському жінка з психічним відхиленням сиділа понад тиждень у квартирі поруч із тілом. Про це пише Elena Korma у групі "Південний (Баглійський) район м. Кам'янського та його околиці" у Facebook, передають Патріоти України.

У Кам'янському у багатоповерхівці на вулиці Затишній місцеві мешканці поскаржилися на трупний запах. Очевидці почули запах ще 10 днів тому, але ДСНСники відмовилися ламати двері, та направили людей до поліції.

Патрульні прибули на місце події – правоохоронцям довелося залазити у квартиру через вікно. Всередині був вже почорнілий муміфікований труп літньої жінки. У квартирі виявили доньку померлої. Жінка з психічним відхиленням увесь цей час перебувала у квартирі поруч із трупом.

"Згідно із законом особу, яка страждає на психічні розлади, не можна примусово відправити на лікування. Побоюємося, що жінка становить безпосередню небезпеку для себе самої і оточуючих", - зазначила автор публікації.

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...

До України йде довгоочікуване потепління: Синоптики розповіли, коли температура підвищиться до +20°

четвер, 25 квітень 2024, 10:57

В Україні вже тривалий час утримується холодна та дощова погода. Втім, незабаром в регіонах очікується потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За її словами, наприкінці тижня до України повернеться не тіл...