Тіло виявили у вбиральні: У Харкові знайшли застреленим відомого бізнесмена

У Харкові наклав на себе руки бізнесмен Олег Привалов. Раніше у підприємця був конфлікт з власницею приміщення, в якому розташований його ресторан. За попередньою інформацією, чоловік застрелився в туалеті ресторану "Чилі" на проспекті Незалежності, зазначають Патріоти України.

"Тіло чоловіка виявили у вбиральні закладу. Зараз всі обставини події з'ясовують правоохоронці", - йдеться в повідомленні.

Раніше в ЗМІ повідомляли про конфлікт бізнесмена з орендодавцем. Причиною стала нібито заборгованість Привалова за оренду приміщення, в якому знаходиться ресторан "Bono", писав "Об'єктив".

Раніше ми писали, що в Одесі в розташуванні окремої авіаційної ескадрильї знайшли мертвим офіцера Державної прикордонної служби. Майор 1980 року народження вистрілив в себе з табельної зброї прямо в службовому кабінеті.

Також повідомлялося, в селищі Новоівницьке у квартирі були знайдені мертвими троє військовослужбовців-контрактників. За даними правоохоронців, під час поверхневого огляду на тілах військових не знайдені пошкодження.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...