Тіло викинули у вигрібну яму: На Запоріжжі компанія влаштувала розправу над приятелем заради грошей (фото, відео)

На Запоріжжі затримали двох чоловіків, які спричинили смертельні травми своєму товаришеві, тіло викинули у вигрібну яму, а самі заволоділи майном потерпілого. Про це повідомляє Національна поліція, передають Патріоти України.

У четвер, 20 січня, і місті Оріхів Запорізької області зник безвісти місцевий житель 1969 року народження. Відсутність сусіда помітила жінка, що жила поруч – вона побачила, що двері у будинок відчинені, у приміщенні розкидано речі, а самого чоловіка немає.

Працівники кримінальної поліції, що прибули на виклик, провели огляд місця мешкання зниклого, опитали жителів прилеглих будинків, проаналізували отриману інформацію та дійшли висновку, що стався кримінальний злочин. В результаті розслідування було затримано двох зловмисників 1981 та 1992 років народження, які зізналися у вбивстві.

Злочин було скоєно 18 січня. Чоловіки здійснили постріл з пристрою, схожого на зброю, у свого 52-річного знайомого, від чого той одразу помер. Аби приховати свій злочин, злочинці викинули тіло у вигрібну яму біля будинку потерпілого, а самі заволоділи грошовими коштами та іншим цінним майном. Крім цього, вони також викрали автомобіль “Фольксваген”, що належав померлому.

Наразі, слідчим за процесуального керівництва окружної прокуратури, чоловікам повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за п.6, п.12 ч. 2 ст. 115, а саме умисного вбивства з корисливих мотивів групою осіб, та за ч. 3 ст. 289 (“Незаконне заволодіння транспортним засобом”) Кримінального кодексу України. Також вирішується питання щодо повідомлення фігурантам про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч.4 ст. 187 “Розбій” Кримінального кодексу України.

Обом зловмисникам обрано запобіжний захід – тримання під вартою строком на 60 діб. Досудове розслідування триває.

У РФ двоє силовиків встановили рекорд з найбільшого хабара в історії країни, але "не поділились, з ким треба"

четвер, 18 квітень 2024, 12:52

Російська влада звинуватила двох тепер уже колишніх силовиків в отриманні найбільшого хабара в історії країни, інформують Патріоти України. Як повідомляється, злочинну схему організував Георгій Сатюков, який працював в управлінні «К» МВС РФ, що спеціал...

"Великий красень, дуже агресивний": В Одесі рідкісна змія покусала директора зоопарку (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 12:29

В Одесі червонокнижна змія заповзла у житловий сектор та покусала директора Одеського зоопарку, який її ловив, інформують Патріоти України. Як розповів директор звіринця Ігор Біляков, вчора йому зателефонували співробітники ДСНС та розповіли, що на тер...