Тіло загадково зникло: Російський олігарх з українським громадянством помер у Москві після вакцинації російською вакциною

21 червня в приватній клініці Лапіно помер український громадянин і російський олігарх Олег Бурлаков. Він був щеплений російською вакциною, якою - не повідомляється, і після цього захворів на нову коронавірусну інфекцію. Про це пише видання "Фокус", передають Патріоти України.

Як вказали журналісти, тіло зникло з моргу в невідомому напрямку. Правоохоронні органи ситуацію не коментують. За інформацією російських ЗМІ, Бурлаков останнім часом проживав з Софією Шевцовою, у них залишилася малолітня дочка.

Про Олега Бурлакова відомо, що він закінчив Київське вище військове авіаційне інженерне училище і в радянський період займався секретними військовими розробками. Служив офіцером у Харкові, там же в 90-х почав займатися бізнесом.

Він займав 177-у позицію в рейтингу найбагатших людей Росії зі статком 650 млн дол. Основу капіталу Бурлакова становили кошти від продажу акцій "Новоросцементу" і "Бурнефтегазу", а також акції Стройлесбанку (75%).

У 2018 році на Бурлакова було скоєно замах. У центрі Москви невідомі обстріляли його Cadillac Escalade. Останні згадки Бурлакова пов'язані не з його статками, а зі 106-метровою парусною яхтою Black Pearl, що належала оігарху. Вона працює на альтернативних джерелах енергії.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...