Тіло залишили на пляжі: У Херсоні по-звірячому вбили молоду жінку (фото, відео 16+)

На тілі вбитої виявили не менше 5 колото-різаних ран на шиї і грудній клітині.

Олену Кулапову по-звірячому вбили. Фото: Типовий Херсон.

У вівторок, 3 вересня, в Херсоні на пляжі знайшли труп 35-річної Олени Кулапової, яку перед вбивством зґвалтували. Про це повідомляє місцеве видання "Типовий Херсон", передають Патріоти України.

Зазначається, що в поліцію області приблизно о 06:40 надійшло повідомлення, що в Херсоні в Гідропарку біля води лежить тіло жінки з тілесними ушкодженнями. Незабаром її впізнали. У соцмережах написали, що у жінки залишився чоловік і двоє дітей.

Правоохоронці розповіли, що на тілі вбитої виявили не менше 5 колото-різаних ран на шиї і грудній клітині. Крім того, перед смертю жінку згвалтували.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...