Тіло засипали землею: На Черкащині два юнаки забили до смерті 17-річного підлітка (фото)

У Черкаській області, на Корсунщині затримано двох місцевих мешканців, які підозрюються у вбивстві 17-річного підлітка. Про це повідомляють Черкаські обласні поліція та прокуратура, передають Патріоти України.

За словами правоохоронців, юнак був по-звірячому вбитий, а до скоєння цього злочину причетні двоє місцевих парубків, 18 та 20 років. “Під час розпивання спиртних напоїв та на ґрунті неприязних відносин, вони завдали тілесних ушкоджень неповнолітньому після чого, вивели в поле та спричинили тілесних ушкоджень несумісних із життям”, — сказав керівник поліції області Олег Гудима.

Тіло підлітка зловмисники засипали землею, щоб приховати злочин. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі. Суд обрав двом підозрюваним запобіжний захід — тримання під вартою без права внесення застави.

Частина українців мають можливість вийти на пенсію у 55 років: Хто саме та за яких умов

вівторок, 17 вересень 2024, 0:00

Українські жінки можуть вийти на пенсію в 55 років за наявності 30 років страхового стажу або роботи в шкідливих умовах. Також передбачені перехідні положення для жінок, народжених до квітня 1961 року, які можуть вийти на пенсію раніше 60 років, переда...

Маск анонсував висадку перших астронавтів на Марс уже 2028 року. Експерти оцінили амбітну заяву

понеділок, 16 вересень 2024, 23:29

Керівник американської компанії SpaceX, мільярдер та винахідник Ілон Маск уже багато років марить ідеєю про колонізацію Марса, де начебто збирається навіть особисто провести залишок свого життя. Амбітний підприємець анонсував висадку людей на Червону п...