Тіло знайшла мати жертви: У Хмельницькій області чоловік перерізав горло військовій медсестрі

У Хмельницькій області чоловік під час сварки перерізав горло військовій медсестрі. Він прийшов у гості до потерпілої. Між ними стався словесний конфлікт. Про це повідомляє Хмельницька обласна прокуратура, передають Патріоти України.

За інформацією відомства, трагедія сталась у Старокостянтинові. "Гість узяв кухонного ножа та встромив у шию 41-річній жінці і, не виймаючи його, перерізав їй горло. Завдане тяжке поранення не залишило їй шансів на життя. Тіло вбитої знайшла мати", — йдеться у повідомленні відомства.

Як виявилось, жінка працювала медичною сестрою у військовій частині та мала звання сержанта. Наступного дня чоловіка затримали правоохоронці. Ним виявився 48-річний місцевий мешканець. Наразі йому повідомлено про підозру за фактом умисного вбивства.

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...