Тіло знайшли вранці: В одному з польських хостелів загадково померла українка

Тіло 51-річної жінки знайшли вчора, 11 жовтня, в одному з польських закладів тимчасового розміщення у Стараховіцах. Поліція встановила особу померлої жінки. Нею виявилася громадянка України. Обставини смерті українки наразі невідомі. Їх ще з'ясовують працівники місцевої поліції та прокуратури, повідомляють Патріоти України із посиланням на іноземні ЗМІ.

Що відомо про смерть українки в польському хостелі

Павел Кусяк, пресофіцер штабу повітової поліції у Стараховіцах, повідомив, що в понеділок вранці в хостелі помітили непритомну жінку. Ознак життя у неї не виявили.

До хостелу приїхали служби поліції та швидкої допомоги. Медики робили спроби вплинути на ситуацію, однак врятувати жінку не вдалося. Смерть українки зафіксували.

Під наглядом прокуратури на місці інциденту кілька годин діяли працівники поліції. Зокрема, вони висунули припущення, що до смерті жінки могли бути причетні треті особи.

Детальнішої інформації прокуратура у Стараховіцах наразі не надає в інтересах розслідування. Тіло громадянки України правоохоронці забрали для розтину, щоб дізнатися точну причину її несподіваної смерті.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...