Тіна Кароль показала, як проходить військовий вишкіл на базі "Азову" (фото)

Тіна Кароль на полігоні Нацгвардії

Українська співачка Тіна Кароль продовжує курс військової підготовки Резервіст з ветеранами Азову.

У своєму Instagram вона поділилася, що проводить у таборі вже другий день, активно тренуючись разом з іншими ученями. Вони щоденно бігають, навчаються поводитися з тренованими собаками, готують їжу в польових умовах і вчаться користуватися зброєю.

"День другий. Припухлість під очима. Дві недоспані ночі", - підписала один зі знімків у Stories Кароль.

Раніше співачка повідомляла, що навчилася тримати зброю і стріляти, а також пройшла курс тактичної медицини за протоколом ASM MARCH. Тепер вона вміє надавати першу медичну допомогу.

Раніше повідомлялося, що музикант, письменник і військовослужбовець Сергій Жадан розповів про свою службу в Національній гвардії України.

Тепер озброєна розумними бомбами з лазерним наведенням: Українська "Баба Яга" стала ще страшнішою

середа, 7 серпень 2024, 9:17

Українські безпілотники "Баба Яга" отримали нову потужну зброю. Останні зображення показують, що нічні дрони-бомбардувальники тепер оснащені керованими високоточними бомбами, здатними уражати з великої відстані, передають Патріоти Україн. Як йдеться у ...

В Україні стрімко переписали ціни на популярний продукт: Чого чекати далі

середа, 7 серпень 2024, 9:08

Ціни на кавуни в Україні знизилися майже вдвічі. Причина - сильна спека, через яку виробники прагнуть якнайшвидше продати свою продукцію. Про це повідомив провідний науковий співробітник Інституту аграрної економіки Богдан Духницький, передають Патріот...