Тіна Кароль розважилася на приватній вечірці в Карпатах, у мережі показали відео

Українська співачка Тіна Кароль, яка відмовилася від концертів у новорічну ніч, щоб провести свято із сином Веніаміном, виступила на приватній вечірці в Карпатах, передають Патріоти України.

Так, корпоратив відбувся на гірськолижному курорті Буковель. Відео її виступів поширили в Instagram Артистка вибрала для вечірки розкішний блискучий костюм і показала на сцені запальні танці. Це був перший корпоратив, який Кароль відпрацювала у 2021 році.

Її виступ відбувся 3 січня в одному з престижних ресторанів Буковелю. Як стверджують фани в коментарях, захід відбувся з нагоди дня народження.

На сцені в супроводі музикантів і танцівників Тіна Кароль виконала популярні хіти – "Вільна", "Сила высоты", "Сдаться" та інші. Однак найбільший захват публіки викликала пісня "Мы не останемся друзьями", під яку вона танцювала разом із балетом.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...