Тіна Кароль залишилась без аранжувальника: Відомий український музикант по-звірячому вбитий "чорними ріелтерами"

65-річний Олександр Дерев'янко працював з багатьма українськими зірками. Чоловік став жертвою злочинців, котрі втерлись до нього в довіру під виглядом учнів.

Олександр Деревянко

У п'ятницю, 4 грудня, в Борисполі, в одному з гаражних кооперативів виявили тіло зниклого кілька днів тому відомого музиканта та аранжувальника Олександра Дерев'янка, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Страна». На тілі виявили сліди насильницької смерті. Імовірно, чоловіка задушили.

Інформоване джерело в МВС повідомило виданню, що по гарячих слідах поліція затримала двох хлопців, один з яких орендував гараж, в якому знайшли тіло. Пізніше з'ясувалося, що він також брав уроки гри на гітарі у Дерев'янко.

Правоохоронці припускають, що хлопці втерлися в довіру до музиканта під виглядом бажаючих брати уроки. Метою злочинців була квартира музиканта, яку вони мали намір продати, підробивши документи.

Імовірно, вони задушили Дерев'янко у власній квартирі, вивезли труп і сховали в гаражі в Борисполі.

За вчинене затриманим загрожує покарання аж до довічного ув'язнення.

Відомо, що незадовго до смерті музикант потрапив в 15-у лікарню столиці. У нього була розбита губа, лікарі також підозрювали черепно-мозкову травму.

Після лікарні його більше не бачили живим. Телефони Олександра не відповідали протягом тижня. За словами друзів музиканта, в його двері була знайдена записка (нібито написана його рукою) про те, що він поїхав у відрядження. Найімовірніше, записку підробили вбивці, щоб заплутати слідство.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...