Тіна Кароль зізналася, що їй соромно за свій виступ на Євробаченні

Тіна Кароль, 2006 рік

Українська співачка Тіна Кароль зізналася, що їй соромно за свій виступ на Євробаченні у 2006 році. Про це артистка розповіла в інтерв'ю M1. Співачка згадала, як представляла Україну з піснею Show Me Your Love, заявивши, що номер їй не подобається цей виступ.

Тому зірка з хвилюванням сприйняла новину про те, що їй потрібно виступити з цією піснею зараз. Співачка змінила аранжування пісні, щоб зробити її сучаснішою.

"Це був 2006 рік. Початок кар'єри... Я не те щоб не люблю цей виступ, а соромлюся. Там такий гротеск! Це мій комплекс меншовартості. І коли я отримала запрошення, я зрозуміла, що, Боже, я маю співати цю пісню. Я відразу спитала, чи можна я іншу пісню заспіваю? І я подумала, що треба якусь фішку зробити, але я себе приторможую, щоб не зробити більше, ніж потрібно", - сказала Кароль.

Знаменитість зізналась, чи влізла у сукню, в якій виступала на пісенному конкурсі 17 років тому.

"Сукня ... не потрібно залазити в ту сукню, хоча я влізла, я пробувала. Відразу, коли отримала запрошення, пішла її міряти", - пожартувала співачка.

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...

Підозрюваного у вбивстві Фаріон ретельно готували до злочину: Експерт-криміналіст вказав на важливі ознаки

субота, 27 липень 2024, 14:00

В'ячеслава Зінченка, якого підозрюють у вбивстві професорки Ірини Фаріон, міг хтось готувати та тренувати. Про це розповів кримінальний психолог Юрій Ірхін в ефірі "Київ 24", передають Патріоти України. Експерт наголошує, що психіка 18-річної людини д...