"Это будет модификация чумы": У Ванги знайшли страшне пророцтво про коронавірус (відео)

Відома болгарська ясновидиця Ванга, яка померла у 1996 році, могла передбачити спалах смертельно небезпечного коронавірусу, що виник на території Китаю, передають Патріоти України.

Так, про це заявив особистий перекладач жінки Петро Стоянов, а також цю інформацію підтвердили і її друзі. Подробицями таємних передбачень вони поділилися в ефірі програми "На самом деле"

"Вона говорила, що до цих двійок буде спалах старої хвороби, яка принесе велику небезпеку для всього людства. Може бути, це хвороба, яку людство вже перемогло, повернеться. Це повинно бути десь на Півдні. Ми не знаємо точно, де", – розповів перекладач Петро Стоянов.

Друг Ванги журналіст Сергій Косторной підтвердив, що таке пророцтво дійсно було. А також додав, що провидиця попереджала – потрібно чекати біди до 22.02.2020 або до 02.12.2020.

"Вона сказала, що в рік п'яти двійок відбудеться епохальна подія для всього людства. Планета отримає такий страшний вірус, що можуть загинути сотні мільйонів людей. Я зараз шокований. Ми з вами 26 грудня розмовляли на ефірі, а через місяць маємо справджене пророкування .. На думку Ванги, це чума, яка вже була і викосила мільйони людей. Це буде модифікація чуми", - висловився Косторной.

Крім того, він додав, що Ванга говорила: препарат, який поборе цю хворобу, буде знайдений через три місяці, після піку захворювання. Але, на жаль, буде втрачено багато людей до того моменту.

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше ро

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...