То був знак? Під час виступу "Скрябіна" на Олімпійському у фан-зону "містично" впали дрони (відео)

Під час виступу "Скрябіна" на Олімпійському у фан-зону "містично" впали дрони

Під час виступу гурту "Скрябін" на концерті до Дня Незалежності у фан-зону містичним чином впали дрони, що літали над глядачами. Про це розповів користувач Facebook Андрій, передають Патріоти України.

"Не вірю в містику, але під час виступу групи "Скрябін "на НСК "Олімпійський" на фан-зону одночасно впали всі дрони які літали над стадіоном", - написав чоловік на своїй сторінці, опублікувавши відео з концерту.

На концерті, присвяченому 30-річчю незалежності України, група "Скрябін" виконала один з найвідоміших хітів "Люди, як кораблі". За допомогою комп'ютерних технологій спів Кузьми відтворили на величезному екрані.

Зазначимо, що Андрію Кузьменку (Кузьмі Скрябіну) 17 серпня виповнилося б 53 роки. Він загинув рано вранці 2 лютого 2015 року на 47-му році життя біля села Лозуватка Дніпропетровської області. Автомобіль музиканта зіткнувся з молоковозом, Кузьма загинув на місці.

Страсна субота - наймістичніший день Великого посту: Що не можна робити в цей день

субота, 4 травень 2024, 5:00

У Вдень у Велику суботу в Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі щороку очікують на сходження Благодатного Вогню, частки котрого.у наші часи швидко розповсюджуються православним світом. За день до Великодня християни східного обряду зустрінуть Велику, або...

Відомий спортсмен, а нині боєць спецпідрозділу СБУ Стаховський назвав головну перевагу росіян і що цьому протиставити

субота, 4 травень 2024, 4:15

Легенда тенісу в Україні Сергій Стаховський служить у лавах СБУ з 2023 року. Бувши на різних ділянках фронту та аналізуючи ситуацію, він сказав, у чому Росія переважає Україну. Про це він розповів в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. З...