"Это делают люди, нас подрывают из-под земли": Жителі окупованої Макіївки розповіли дивні подробиці про "землетруси" в "ДНР"

Нові поштовхи були зафіксовані вчора, 24 жовтня, о 19.30-19.40. За словами очевидців, вони були досить сильними - тремтіли будинки, дзвенів посуд.

Жителі тимчасово непідконтрольної українському уряду Макіївки (Донецька область) продовжують скаржитися на досить сильні землетруси, які повторюються щодня. Про це макіївчани пишуть в соціальних мережах, передають Патріоти України.

При цьому жителі селища Об'єднаний, яке найбільш сильно страждає від цього явища, зазначають дивні обставини: землетруси повторюються в один і той же час. Раніше будинки тряслися тільки ночами, тепер перші поштовхи відчуваються о 19.30-19.40.

«В одно и тоже время? В 19.40 каждый день, остальные толчки не фиксировала, такого совпадения не бывает, это делают люди», — пишуть місцеві жителі.

«Раньше толчки были в ночное время, а теперь так оборзели, что все время вечером в одно и тоже время нас подрывают из-под земли. А под землей у нас пустота, ЖУТЬ!!!» — зазначив інший автор.

На їхню думку, під землею ведуться якісь вибухові роботи, проте ані місцева «влада», ані представники фактично покинутих шахт подробиць не повідомляють. Комісії, яка нібито створена для розслідування причин того, що відбувається, макіївчани не вірять.

«Заплатят они (те, кто провоцирует землетрясения, — ред.) этой комиссии, и они обьявят нам, что это и активность и НЛО и что угодно. Все равно эта неправда будет дешевле, чем всем пострадавшим платить убытки», — зазначають коментатори.

Суд "заробіток" не схвалив: На Донеччині чоловіка та жінку покарали через секс

вівторок, 23 квітень 2024, 22:15

У Донецькій області судили чоловіка та жінку, які від 2021 до 2023 року знімали пікантні відео та продавали їх у Мережі. Про це йдеться у вироку Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, передають Патріоти України. За даними суду, уродже...

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...