"Это Путин нас до такого довел": У РФ вчитель російської мови змушена харчуватися простроченими продуктами зі смітника (відео)

Коли президент РФ розповідає, що він захищає російськомовних, то він, напевно, має на увазі особливих людей, переважно зі свого оточення.

У Росії вчитель російської мови та літератури змушена харчуватися простроченими продуктами, які викидає магазин. Жінка з вищою освітою і значним стажем роботи отримує 10 800 рублів пенсії, на яку не може дозволити собі купити необхідні продукти харчування, повідомляють Патріоти України.

"У меня пенсия 10 тысяч 800 рублей. Это мизер. У меня высшее образование. Порой знаешь, как обидно?!... Вот и приходится брать, а что делать? Я вначале стыдилась, знаешь, как стыдно было. Пряталась. А сейчас думаю, я не ворую… и я не одна такая. Это наш Путин нас до такого довел. Зачем нам этот Китай, Турция. Ты внутри страны посмотри – нищета!" – обурена пенсіонерка.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...