"Это скачок!! Да что там - это ПРОРЫВ!": Росіяни поскаржилися на розруху - молодь п'є, газу і води немає (відео)

Жителі російського селища Углеродовський Ростовської області поскаржилися на розруху та відсутність газу, води, а також робочих місць у населеному пункті, передають Патріоти України.

Записом інтерв'ю з місцевими жителями поділився у Twitter блогер Сергій Нещадим. Він пожартував, назвавши ситуацію "стрибком" і "проривом". "Газу немає, води немає, роботи немає. Це "світле майбутнє" для "прогресивних республік", – написав блогер.

Чоловік, якого кореспондент запитав про те, "чи пройшла війна" в селищі й чому все зруйноване, сказав, що з Углеродовського всі їдуть. "У документах написано, що є газ, а насправді всі вугіллям топлять. Бачите, що коїться", – сказав місцевий житель.

Він додав, що люди найчастіше працюють у кар'єрах в інших населених пунктах, а "тут нічого немає". Іншого місцевого жителя автор відео запитав, чим займається молодь. "Чесно? Молодь займається тим, що вона п'є, – і все. Тому що немає нічого, ні секцій, нічого!" – обурився росіянин.

Жінка, яка живе в селищі, сказала, що місцеві "нікуди не зверталися, тому що це марно". Вона сказала, що мріє про те, "щоб влада на людей увагу звертала, хоча б трішечки".

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...