"Тобі вже не боляче. Спочивай із миром": Померла зовсім юна українська волонтерка (фото)

У мережі сумують з приводу передчасної смерті дівчини, згадують про неї, як про чудову людину, яка врятувала багатьох тварин, і називають ангелом, що відлетів на небо.

У суботу, 14 березня, померла 23-річна українська зоозахисниця і волонтер Яна Рудоміно, яка боролася з онкологічним захворюванням в клініках Києва та Ізраїлю. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook блогер Влад Антонов, передають Патріоти України.

"Вона довго боролася, в Ізраїлі і Києві, але хвороба виявилася сильнішою. Приносимо співчуття родичам і друзям Яни. Світла пам'ять", - написав він.

У мережі сумують з приводу передчасної смерті дівчини, згадують про неї, як про чудову людину, яка врятувала багатьох тварин, і називають ангелом, що відлетів на небо.

"Спочивай з миром. Тобі вже не боляче", - пишуть в мережі, згадуючи про болісної хвороби, яка переслідувала дівчину останнім часом.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...