Точно народився в сорочці: Водій дивом вижив у розірваній навпіл Skoda Octavia (фото)

Нещодавно в Словаччині трапилася страшна аварія за участю Skoda Octavia. Автомобіль виявився розірваним навпіл і повністю знищеним, але, що дивно, водій залишився живим, незважаючи на всю серйозність наслідків, передають Патріоти України.

Octavia третього покоління зіткнулася з вантажівкою, яка рухалася говловною дорогою. Удар буквально розірвав чеський універсал на дві частини, обидві з яких опинилися одна від одної на пристойній відстані, та ще й за межами дороги.

За кермом машини сидів 64-річний чоловік, і йому дуже пощастило – крім того, що залишився живий, він ще й не отримав серйозних травм. Що ж стосується водія вантажівки – також відбувся легким переляком.

Словацькі поліцейські повідомили, що вони зробили тести на алкоголь обом водіям – результати виявилися негативними. Точні причини аварії з'ясовуються.

Близький друг і колега 56-річного Дмитра Капранова назвав причину його раптової смерті

вівторок, 16 квітень 2024, 19:52

Причиною смерті 56-річного українського письменника і книговидавця Дмитра Капранова – брата-близнюка Віталія Капранова – став серцевий напад. Про це 16 квітня розповів його друг і колега Сашко Лірник, передають Патріоти України. "Мені абсолютно не хоче...

Опитування показало, як змінилося ставлення чехів до біженців із України

вівторок, 16 квітень 2024, 18:58

Більше половини громадян Чехії вважають, що прийняли більше біженців з України, ніж їхня країна здатна була прийняти. При цьому, порівняно з минулим роком, більше чехів стали вважати, що українці краще інтегруються в чеське суспільство, передають Патрі...