Точно не впізнаєте! У мережі пофантазували, який б вигляд мав УАЗ "Буханка" в майбутньому

УАЗ поділився на офіційних сторінках в соцмережах черговим рендером "Буханки", який намалював дизайнер. Про це повідомляє Motor, передають Патріоти України.

Зазначається, що автовиробник похвалив автора за те, що той "вловив дух і характер" моделі, яка існує. Машина на рендері дійсно має риси оригінального УАЗ-452: у них схожі обриси кузова і кругла передня оптика.

У коментарях до публікації розгорнулося бурхливе обговорення можливого поновлення сімейства цієї моделі. Представник УАЗ в коментарях зазначив, що нинішній "дизайн "Буханки" багатьом доводиться до смаку" і підкреслив, що автовиробник "уважно вивчає думку всіх наших користувачів і не заперечує інтерес до оновлення". Зокрема, для цього компанія ділиться в соцмережах рендерами незалежних художників.

"Буханка" випускається Ульяновским автомобільним заводом від 1963 року в практично незмінному вигляді. За майже 60-річну історію фургон отримав безліч модифікацій.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...