Точно в кут воріт: Кандидат у збірну України допоміг МанЮнайтед U-18 "знищити" суперників з непристойним рахунком (відео)

Півзахисник Закері Бауманн відзначився забитим м’ячем у матчі між Манчестер Юнайтед U-18 та Блекберном U-18, повідомляють Патріоти України.

На 30-й хвилині футболіст українського походження подвоїв рахунок у матчі. Закері отримав передачу від напарника і завдяки сильному удару з меж штрафного майданчика відправив м’яча точно в кут воріт суперників.

У цьому поєдинку уродженець Коломиї Бауманн провів 52 хвилини. Його команда знищила суперників з рахунком — 9:0. Покер з голів оформив Скенлон, а Флетчер віддав чотири асисти.

Зазначимо, що в нинішньому сезоні Бауманн провів чотири матчі і відзначився також одним асистом за МЮ U-18 в юнацькій Прем'єр-лізі. У травні цього року президент УАФ Андрій Шевченко заявив, що розмовляв з Бауманном щодо отримання українського громадянства — хавбек начебто має бажання виступати за збірну України.

Жінка скасувала відпустку і отримала... пів мільйона

субота, 28 вересень 2024, 21:55

Американка Трейсі Вербовскі з Каукауліна, що в штаті Мічиган, стверджує, що їй пощастило виграти в лотерею завдяки скасованій відпустці. Про це вона розповіла представникам Мічиганської лотереї, повідомляють Патріоти України з посиланням на UPI. . За с...

Може опинитися у в'язниці: На Чернігівщині судитимуть чоловіка через 3 кілограми риби

субота, 28 вересень 2024, 21:19

Корюківська окружна прокуратура Чернігівської області направила до Сосницького районного суду обвинувальний акт у справі про незаконне рибальство. Про це повідомляє місцева влада, передають Патріоти України. Мешканця Сосницької територіальної громади з...