"Точно зустрічала б у Києві окупантів": Анатолій Анатоліч шокував заявою про відому українську співачку

Український телеведучий Анатолій Анатоліч висловився про Maruv - співачку, яка народилася і виросла в Україні, а тепер виступає в Росії і цинічно мовчить про вбивства співгромадян. Анатоліч переконаний, що артистка чекала на "русский мир" і з радістю зустрічала б окупантів у Києві, зазначають Патріоти України.

У своєму блозі він також виклав скріншот листування в Instagram з Анною Корсун (справжнє ім'я Maruv). На його заклик відреагувати на вбивчу війну знаменитість нічого не відповіла, а пізніше її профіль був заблокований для користувачів на території України.

Ось що ще додав Анатолій Анатоліч: "Жодного слова про війну в Україні або про обстріли рідного Павлограда від Maruv не було. Ну і х*й з нею. Її справа. Скажу більше. Точно знаю, що Maruv чекала на "русский мир" і точно зустрічала б у Києві окупантів".


Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...