Тоді їй було 16: Як зараз виглядає перша красуня СРСР (фото)

Зараз жінці 48 років і вона далека від модельного бізнесу.

Марія Калініна стала переможницею першого конкурсу краси СРСР "Московська красуня", який був проведений в 80-і роки. На момент участі в заході дівчині було 16 років й вона навчалася в 10 класі.

Перемога в конкурсі принесла юній Марії неймовірну популярність. Тоді про неї знав чи не кожен житель країни. Зараз же жінці 48 років і вона далека від модельного бізнесу. У зв'язку з цим Патріоти України пропонують дізнатися, як змінилася за цей час Калініна та чим вона зараз займається.

Після перемоги в конкурсі краси Марія закінчила мовну школу та уклала контракт з модельним агентством "Бурда Моден". Її хотіли відправити на конкурс краси міжнародного рівня, але щось не склалося, адже часи тоді були непрості. Тоді дівчина вирушила підкорювати інші країни без покровителів.

На перші модельні зйомки за кордоном в 16 років Марія поїхала разом з мамою. Коли їй виповнилося 18, вона поїхала підкорювати Голлівуд. Там дівчина вступила до театральної школи й незабаром стала отримувати невеликі ролі в кіно. Однак Калініна не добилася там великої слави та популярності.

Одного разу Марія відчула, що їй в житті чогось не вистачає. Дівчина вирішила пройти курс йоги та навчитися медитувати. Після чого вона закинула акторську майстерність і тепер викладає йогу, активно займається нею сама, а ще є переконаною вегетаріанкою.

Зазначимо, що у Калініної також є кохана людина і схоже вона дуже щаслива. Події 32-річної давнини вона згадує з посмішкою як корисний досвід в її житті.


Джерело: Обозреватель

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...