"Той випадок, коли соромно дивитися і слухати": Українці обурені вірусним треком "Дика дичка" про жінок-військових (відео)

Український артист Руслан Ханумак і актриса Дар'я Петрожицька випустили пісню "Дика дичка", метою якої було подякувати жінкам-військовим. Однак у пісні є неоднозначні слова, які обурили українців, зазначають Патріоти України.

"Дика дичка? Піксельна спідничка? Мій незламний бетер без саляри вже скучає?" - співається в треку.

Користувачі мережі пишуть, що це не пісня, а шароварщина, і що в ній немає ніякої подяки українським жінкам, які захищають нашу країну з початку повномасштабного вторгнення. Слухачі помітили в пісні лише приниження жінок.

Що пишуть фоловери

  • "О, це навіть гірше за Потапа, вітаю! Шкода, що наші неперевершені військові дівчата знялися в цьому кринжі. Впевнена, вони не знали, що вийде такий продукт"
  • "Це той випадок, коли соромно дивитися і слухати. Ганьба всім причетним до цього лайна. Це нещадне знецінення і приниження жінок-військовослужбовців"
  • "Ну, капець, це жах. Дуже соромно за таку творчість. Дівчата гинуть, втрачають кінцівки... а ви про спідничку"
  • "Ця пісня окрилює, так хочеться полетіти з 10 поверху".

Після скандалу в мережі Руслан Ханумак заявив, що завершує музичну кар'єру. "Я не буду йти проти народу. Тому що той, хто йде проти українського народу, завжди погано закінчує. Ще півроку тому, коли я починав музичну кар'єру, я не міг собі уявити, що закінчувати буду її саме так. Мені не місце в музиці і я піду з музичної індустрії, щоб не псувати ваш музичний смак", - сказав Ханумак в Instagram.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...