Тому що дратував: У Росії 16-річна школярка вдарила п'ять разів ножем "неслухняного" молодшого брата

У російському місті Петропавловську-Камчатському 16-річна дівчина через сильну неприязнь порізала молодшого брата ножем. Про це пише "СтарХіт", передають Патріоти України.

За інформацією журналістів, дівчинка та 10-річний брат залишилися вдома самі. Тато пішов на роботу, мати повезла ще одну дочку на пісенний конкурс.

Хлопчик почав бешкетувати, на зауваження сестри не відреагував. Тоді дівчинка пішла на кухню, озброїлася кухонним ножем і завдала братові не менше п'яти ударів у живіт й область шиї.
Потім сестра викликала йому швидку допомогу. Дитина втратила багато крові, але лікарям вдалося стабілізувати його стан.

Підозрювану затримали. Дівчинка заявила, що розкаюється у скоєному, але зізналася, що ненавидить брата і заздалегідь готувалася до розправи, шукала інформацію, куди краще людині наносити ножові удари. Розслідування триває.

Винятки з закону: Ось кому не треба особисто йти до ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 18:56

Що ближче новий закон про мобілізацію до набуття чинності (18 травня), відкриваються все більше нових сюрпризів, які підготували для українців законодавців. І один з них - неможливість оновити особисті дані про себе без обов'язково відвідування ТЦК та ...

Спершу була сварка: В Угорщині жорстоко вбили українця

четвер, 2 травень 2024, 18:45

У Будапешті внаслідок суперечки та бійки українець отримав смертельні ножові поранення і помер на місці. Про це повідомляє пресслужба поліції, передають Патріоти України. За даними правоохоронців, 1 травня до Центру управління діяльністю Головного упр...