Тоня Матвієнко розповіла, чому старша донька з'їхала від неї

Співачка Тоня Матвієнко в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок" зізналася, що її старша донька Уляна з'їхалася з хлопцем. Зараз 25-річна Уляна також реалізує себе в режисурі, передають Патріоти України.

«Мені її дуже не вистачає, але вона вже доросла дівчина і в неї має бути своє життя. Мені потрібно навчитися жити без мами й без Уляни», — зазначила Матвієнко.

Артистка також розповіла, що її батько, художник Петро Гончар, повернувся в будинок, у якому вона проживає з Арсеном Мірзояном та їхньою донькою Ніною. «Тато зараз і з Ніною може допомогти. Раніше одні дівчата були, а тепер чоловіки. Нехай командують», — говорить Матвієнко.

Уже пів року Тоня Матвієнко викладає в Київському національному університеті культури та мистецтв естрадний спів. «Мені незвично, що в мене є графік. Ну я дуже стараюся», — розповіла артистка.

Дуже любив вино, але проблема була не в алкоголізмі: Вчені розповіли, через що міг оглухнути Бетховен

субота, 18 травень 2024, 23:43

Слух видатного композитора Людвіга ван Бетховена почав погіршуватися в молодості, а помер геній повністю глухим. Причини його глухоти залишаються загадкою. Однак, майже через дві сотні років аналіз його волосся показав високий рівень свинцю, миш'яку та...

Рідкісний вид рептилій - на межі зникнення: На Кубі коти взялися винищувати... крокодилів

субота, 18 травень 2024, 23:02

Здичавілі коти вважаються одним із найпроблемніших інвазивних видів, який загрожує тисячам інших видів тварин у дикій природі. Нове підтвердження цьому представили кубинські фахівці, які звинуватили безпритульних кішок у масовому вбивстві дитинчат рідк...