ТОП-5 найбезпечніших країн на випадок, якщо почнеться Третя світова війна

У час, коли загроза Третьої світової війни щороку зростає на фоні військової агресії в Україні, Ізраїлі та конфлікту в Таїланді британці задумалися над країнами, де можна безпечно перечекати так званий апокаліпсис, передають Патріоти України.

Як зазначає Express, Третя світова війна може стати найбільш руйнівним збройним конфліктом в історії, враховуючи наявність ядерної зброї у дев’яти країн – США, Великої Британії, Росії, Франції, Китаю, Ізраїлю, Індії, Пакистану та Північної Кореї. Існує чимала ймовірність вижити, перебуваючи у п'ятьох найбезпечніших країнах на планеті.

Нова Зеландія

Нова Зеландія в останні роки перетворилася на своєрідний притулок безпеки. Її обирають мільйонери та будують там свої бункери преміум-класу. Наприклад, мільярдери з Кремнієвої долини Сем Альтман та Пітер Тіль мають план евакуації на острівну країну на випадок апокаліпсиса.

Завдяки розвиненим міським центрам та багатству природних ресурсів, Нова Зеландія є ідеальним місцем для створення приватних укриттів для світової еліти.

Чилі

Чилі, Південна Америка, віддалена від основних місць військових дій часів Другої світової війни, тому, ймовірно, можлива нова світова війна також омине. Ця країна є однією з найбільш економічно стабільних націй у Південній Америці й підтримує міцні зв’язки з країнами, такими як Великобританія та США.

Чилі багата на різноманітність харчових культур і природних ресурсів, а також має високий рівень розвитку інфраструктури та сучасних технологій, тому спокою та комфорту, перебуваючи у країні, можна очікувати.

Гренландія

Острів Гренландія, як відомо, віддалений, гірський та політично нейтральний, що робить його ідеальним місцем для перебування в надзвичайних ситуаціях. Попри суворий клімат, Гренландія має родючі землі та чудові місця для риболовлі, що може бути корисним для підтримки життя під час затяжної війни.

Фіджі

Фіджі – це віддалена від материків країна у Тихому океані. Цей нюанс, а також потенційна відсутність військової стратегії, означає, що держава займає високе місце в Глобальному індексі миру. Фіджі має кілька міських районів, чимало традиційних сіл та доступ до природних ресурсів – корисні копалини, риба та густі ліси.

Ісландія

Завдяки своїй віддаленості від материка Європа Ісландія є доволі безпечним місце, куди можна переселитися. Її доступ до відновлюваних джерел енергії та природних ресурсів робить її привабливим місцем для переїзду у випадку глобальних проблем. Утім, варто взяти із собою найтепліший одяг, адже влітку температура рідко коли може досягати 14°C.

Військовий отримав травми під час евакуації пораненого, але командир заборонив йому проходити медичне обстеження: Суд поставив крапку у справі

середа, 1 травень 2024, 8:30

Корабельний районний суд міста Миколаєва розглянув справу військовослужбовця одного з стрілецьких батальйонів, якого обвинувачували у самовільному залишенні військової частини в умовах воєнного стану, передають Патріоти України. Як зазначено у матеріал...

Бронь та відстрочка від мобілізації: Названо перелік документів, які треба взяти до військкомату

середа, 1 травень 2024, 8:24

Речник Полтавського обласного ТЦК та СП, майор Роман Істомін наголосив, що насамперед, до військкомату потрібно приходити з особистими та військово-обліковими документами: паспортом, ідентифікаційним кодом, військовим квитком (або тимчасовим посвідченн...