ТОП-8 знаменитостей у дитинстві, яких ви ні за що не впізнаєте (фото)

Чи часто ви замислюєтеся про те, що світові знаменитості - такі самі звичайні люди, як всі ми? А це дійсно так, адже у всіх нас було дитинство, потім підлітковий період, час формування та пошуків себе. У цьому матеріалі ми вирішили показати вам, як виглядали зірки, коли були маленькими, передають Патріоти України.

Красунчик Райан Рейнольдс в дитинстві був сміливим хлопчиськом з коротким чубчиком. Ця дивна зачіска не заважала йому починати свою творчу кар'єру - в тому віці Райан вже знімався в шоу "Клуб Міккі Мауса".

А ось таким серйозним малятком з круглими щічками була знаменита актриса Дженніфер Еністон. Тоді вона ще не думала ні про майбутню роль в культовому серіалі "Друзі", ні про заміжжя і розлучення з Бредом Піттом.

Брітні Спірс в дитинстві була просто чарівною. І вже в той час вона починала свій кар'єрний шлях. Як і Райан Рейнольдс, Брітні була однією із зірок шоу "Клуб Міккі Мауса".

Красуня Енн Хетевей, яку батьки назвали на честь дружини самого Шекспіра, в дитинстві була скоріше смішною і незграбною, ніж симпатичною. Але з роками все дуже сильно змінилося.

Те ж саме можна сказати і про супермодель Джіджі Хадід. У дитинстві Джіджі була пухленькою, з великими щічками і смішним неслухняним волоссям. Але з роками вона виросла в дивовижну красуню.

Лілі Коллінз колись була русявою і кучерявою. Дивно бачити її такою, коли глядачі давно звикли до образу сексуальної брюнетки з гладкими локонами.

А ось Різ Уізерспун в дитинстві була майже такою ж, як зараз - блондинка з виразними очима, яка обожнює знаходитися перед камерою.

Найдивнішим прикладом перевтілення в цьому матеріалі безумовно є знаменитий співак Сем Сміт. Зірка світу музики, відомий також своїм почуттям стилю і ефектною зовнішністю, колись був пухким і невпевненим в собі хлопчиськом. Хто б міг подумати?


Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...