Чекає справжнє покарання чи "цирк"? Топ-чиновника затримали у справі Гандзюк і везуть до суду

У вівторок, 16 червня, затримали підозрюваного в замовленні нападу на активістку Катерину Гандзюк - його доставляють до суду. Про це повідомляють в Офісі генпрокурора, передають Патріоти України.

Співробітники СБУ затримали главу Херсонської обласної ради. В даний час правоохоронці доставляють його до Києва в Печерський районний суд, де суддя буде розглядати клопотання прокурора Офісу Генерального прокурора про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою без можливості внесення застави.

Нагадаємо, рішення про звернення до суду з клопотанням про зміну запобіжного заходу було прийнято прокурором через спроби незаконного впливу підозрюваного на свідків шляхом погроз їм і членам їх сімей.

Нагадаємо, 31 липня 2018 року в Херсоні невідомий облив кислотою виконуючого обов'язки керуючого справами Херсонської міськради, активістку Катерину Гандзюк. 4 листопада того ж року Катерина Гандзюк померла. За попередньою інформацією, причиною смерті активістки став обрив тромбу.

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...