Торгове судно РФ намагалося дозаправитися біля берегів Іспанії, але прилетіла "відповідь": ви вбиваєте українських жінок та дітей (відео)

Російське торгове судно разом з усією РФ та її президентом Володимиром Путіним по всьому світу відправляють за маршрутом, який вже прокладено для російського військового корабля захисниками острова Зміїний. Цього разу туди послали росіян в Іспанії, коли російські моряки вирішили дозаправитися пальним у цій країні, передають Патріоти України.

Іспанці відмовили росіянам через злочини окупантів в Україні. Відео відповіді іспанців екіпажу з країни-окупанта та терориста опублікувало одеське видання "Думська"

"Російське торгове судно вирішило дозаправитися біля берегів Іспанії і подало запит, відповідь прилетіла відразу: "Ви вбиваєте українських жінок і дітей". Країна-вигнанець, країна вбивць і мародерів, країна моральних потвор", - підписали короткий, але дуже промовистий ролик одеські журналісти.

Іспанці не тільки нагадали росіянам про злочини російських окупантів в Україні, але й жорстко висловилися про Росію й Путіна. "Відчуваю, так і не дозаправиться цей корабель. У наші часи краще мати на кораблі прапор із черепом, ніж ваш аквафреш", - висловився народний депутат Олексій Гончаренко, який також опублікував яскравий ролик.

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...