Торгували гуманітаркою, "трамадолом" та одягом для військових: На Тернопільщині викрили "спритних" ділків

На Тернопільщині поліція викрила групу осіб, які продавали гуманітарну допомогу: реалізовували в основному товари військового призначення – плитоноски, військовий одяг тощо. Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України, передають Патріоти України.

Так, четверо чоловіків, маючи дозволи на виїзд до Європейського союзу, ввозили до України гуманітарну допомогу для потреб Збройних сил України та внутрішньо переміщених осіб. На ділі завезені вантажі розподілялись між учасниками злочинної групи та реалізовувались на території їх власних домогосподарств.

Повідомляється, що 14 липня правоохоронці провели ряд санкціонованих обшуків та вилучили гуманітарну допомогу: формений одяг, розгрузки, тактичні окуляри, ножі, продукти харчування, засоби особистої гігієни, речі для немовлят, аптечки та медикаменти, серед яких сильнодіючий лікарський засіб "Трамадол".

Сума вилученого майна орієнтовно становить два мільйони гривень. Вирішується питання про повідомлення фігурантам підозри за ч. 3 ст. 201-2 (незаконне використання з метою отримання прибутку гуманітарної допомоги, благодійних пожертв або безоплатної допомоги) Кримінального кодексу України.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...