Торік ще хліб і ковбасу дарували: Російським дітям вручили за перемогу на змаганнях майонез і кетчуп (фото)

У Росії дітям подарували за перемогу на турнірі зі сноуборду не кубки, не медалі й навіть не солодощі. Школярів "нагородили" блокнотиками, кетчупом і майонезом. "Щедрі" подарунки роздали дітям у місті Кіров. Про це повідомляє російське видання "Підйом", передають Патріоти України.

Так, у центрі зимового відпочинку "Калинка" провели турнір зі сноубордингу серед школярів. Переможцям дали у вигляді призів кетчуп або майонез і блокнот. Фото зі "щасливими" школярами та їх "щедрими" призами обурили мережу.

У коментарях росіяни дорікали організаторам змагань за жадібність та цинізм. Однак ті поспішили виправдатися і відзначили, що нічого поганого в таких подарунках немає. "П'ять років ми дарували за участь ці подарунки. У позаминулому році дарували ще від партнерів хліб і ковбасу, плюс кетчуп, був цілий набір для бутербродів, всі дуже раділи. На жаль, цього року не вийшло їх додати. Нам спонсор, п'ять років вже поставляє подарунки: то джеми, то майонезики, кетчупи. Всі задоволені. Ми не обираємо подарунки, нам видають, ми їх забираємо. Це змагання міського рівня, вони включені в календарний план. Але з боку адміністрації та уряду ніякої підтримки не виявлялося, ні в яких організаційних питаннях вони не брали участь. Ці змагання повністю організовані за кошти спонсорів і приватних партнерів", - заявили виданню організатори.

Також вони додали, що дітям нібито вручили не тільки майонез і кетчуп. Школярам, за словами організаторів, дали іграшки, сертифікати на пошиття толстовки та відвідування батутного парку. Однак фотографій, на яких би можна було побачити дітей з такими подарунками, чомусь не показали.

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...