Торнадо у червні та спека у липні: Синоптики розповіли, якою буде погода найближчими місяцями

До кінця травня по всій Україні нарешті встановиться мало дощова та дуже комфортна погода, прогнозує народний синоптик Станіслав Щедрін, передають Патріоти України.

За його прогнозом, до кінця весни буде всього лише два «дощові» періоди — з 15 по 18 травня та в кінці місяця. При цьому стовпчики термометрів в день не опускатимуться нижче 17−25 тепла.

«Щодо червня, то перша десятиденка місяця по всій Україні пройде з доволі дощовою погодою, і навіть з небезпечними явищами, такими як потужні грози, дуже сильні зливи, шквали, град, а у виняткових районах навіть можливі торнадо, а вже з початку другої декади червня, погода покращиться та стабілізується, і буде знов теплою іноді навіть спекотною та мало дощовою, яка триматиметься до самого кінця місяця», — вважає Щедрін.

Липень буде доволі з приємною погодою, без «температурних гойдалок», а температурний режим буде у межах від +26…+29 та до +30…+33 градусів, з періодичними зливами з грозами.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...