Тортурами та погрозами змушували переписати житло: У Бердянську знешкодили банду "чорних ріелторів" (фото)

У спецслужбі задокументували дев'ять фактів незаконного заволодіння майном громадян на загальну суму 150 тисяч доларів США.

У Бердянську Запорізької області викрили злочинну групу, яка погрозами і насильством відбирала житло у людей, передають Патріоти України.

Як повідомили в СБУ, організаторами групи були двоє жителів Бердянська. Вони під виглядом ріелторів підшукували серед місцевих жителів одиноких пенсіонерів та інвалідів, від яких вимагали згоди на переоформлення їхніх будинків на підставних осіб.

У разі відмови законних власників переписати своє майно, учасники угруповання застосовували до них фізичний та психологічний тиск. Так, зловмисники викрали місцевого пенсіонера, якого вивезли за 50 кілометрів від Бердянська в орендований будинок, де насильно його утримували. Іншого потерпілого фігуранти оформили на примусове лікування в міський протитуберкульозний диспансер.

У спецслужбі задокументували дев'ять фактів незаконного заволодіння майном громадян на загальну суму 150 тисяч доларів США. Під час спецоперації співробітники СБУ звільнили викрадених людей і затримали організаторів групи.

За місцем проживання шахраїв силовики вилучили незареєстровану вогнепальну та травматичну зброю, велику кількість паспортів, договорів та інших документів, що підтверджують їх злочинну діяльність. Затриманим оголошено про підозру у вчиненні злочину. Крім того, проводяться дії по поверненню відібраного майна законним власникам.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...